Bloeddorstige haaien in claustrofobische horrortrailer 47 Meters Down

Veronica Superguide logo
Bloeddorstige haaien in claustrofobische horrortrailer 47 Meters Down

Bloeddorstige haaien in claustrofobische horrortrailer 47 Meters Down

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Niets mis met een avontuurlijke vakantie, maar in de horrorfilm 47 Meters Down krijgen twee toeristen net iets meer avontuur dan ze lief is!

Kooi

In 47 Meters Down gaan twee zussen op vakantie in Mexico. Op het programma staat onder meer een afdaling in een haaienkooi in een gebied waar veel witte haaien zitten. Een geweldige ervaring, maar dan slaat het noodlot toe. De ketting waaraan de kooi is bevestigd breekt en de zussen zakken met kooi en al naar de bodem van de oceaan. Daar moeten ze een weg zien te vinden naar de oppervlakte, want de zuurstoftanks raken snel op. Tot overmaat van ramp is de kooi omringd door mensenetende haaien!

Jaws

47 Meters Down belooft een bloedstollende variant op Jaws en Open Water te worden. Aan de makers zal het niet liggen. Zo wordt de rol van een van de zussen gespeeld door Claire Holt. Zij speelde eerder in hitseries als Pretty Little Liars en The Vampire Diaries. Regisseur Johannes Roberts is bezig met het vervolg op de horrorhit The Strangers.

47 Meters Down zal dit jaar in de Amerikaanse bioscopen draaien. Het is nog onbekend of de film ook uitkomt in Nederland.

Lees verder