Bloed aan de bijl in griezelige trailer Applecart

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bloed aan de bijl in griezelige trailer Applecart

Bloed aan de bijl in griezelige trailer Applecart

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Applecart heeft alle elementen voor een griezelige horrorfilm: een afgelegen boshutje, vreemdelingen in het bos en een bijl die niet alleen gebruikt wordt voor houthakken…

In Applecart begint de liefhebbende moeder Casey Pollack (Brea Grant) langzaam maar zeker haar grip op de realiteit te verliezen. Tijdens een familiebijeenkomst in een afgelegen hutje in een winters bos draait Casey door, met fatale gevolgen. Wat volgt is een bloederige strijd op leven en dood tussen de familie en de vrouw die ze ooit haar moeder noemden.

Afgaande op de trailer belooft Applecart een lekker ouderwetse slasher te worden. Op het eerste gezicht hebben we het allemaal eens eerder gezien, maar soms is dat helemaal niet erg. De makers beloven namelijk dat het verhaal op een bijzondere wijze verteld wordt, namelijk gezien vanuit twee verschillende personages. Voeg daarbij het feit dat de film wordt geproduceerd door Don Coscarelli, die eerder tekende voor prettig gestoorde culthorrorfilms als Bubba Ho-Tep en John Dies at the End, en je snapt dat we stiekem best benieuwd zijn naar Applecart.

Lees verder