Black Sails komt naar je toe deze herfst

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Black Sails komt naar je toe deze herfst

Black Sails komt naar je toe deze herfst

|
|

Laatste update:

Gek op piraten? Dan mag je Black Sails niet missen! Deze spannende hitserie uit Amerika over bikkelharde piraten wordt komende herfst door tv-zender History Channel naar Nederland gebracht.

Black Sails

Het verhaal speelt zich af in de gouden jaren van de piratentijd: 1715. Een voormalig Britse kolonie, New Providence Island, is nu het eiland van de piraten. Beruchte zeeroverkapiteins zijn er de baas, met kapitein Flint (Toby Stephens) als grootste en machtigste.

De Britse marine pikt het echter niet langer en wil het eiland terug. Dat wordt oorlog! Samen met Eleanor Guthrie (Hannah New) en zijn bemanning slijpt kapitein Flint de messen.

Treasure Island

In 1884 schreef Robert Louis Stevenson de avonturenroman Treasure Island over de spannende zoektocht naar de piratenschat van kapitein Flint. Dit jongensboek werd gebruikt als inspiratiebron voor Black Sails, maar verwacht in deze avonturenserie geen vrolijke piraten met een papegaai op de schouder. De mannen en vrouwen in Black Sails zijn keihard en gaan letterlijk over lijken om te krijgen wat ze willen.

Emmy's

Het eerste seizoen van Black Sails was in Amerika razend populair en won zelfs twee Emmy Awards, waaronder een voor de Special Effects.

Black Sails is vanaf donderdag 21 september iedere week om 22.00 uur te zien op History Channel. 

Lees verder