Black Panther gaat los in nieuwe Marvel-spot

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Black Panther gaat los in nieuwe Marvel-spot

Black Panther gaat los in nieuwe Marvel-spot

|
|

Laatste update:

De Black Panther mag dan minder bekend zijn dan zijn collega’s Spider-Man en Captain America, in deze nieuwste video bewijst de troonopvolger van Wakanda niet onder te doen voor de andere Marvel-helden!

Star power

De Black Panther heeft vooralsnog niet de ‘star power’ van Marvel-helden als Captain America, Iron Man, Thor of de Hulk. Maar de stripgigant doet er alles aan om daar snel verandering in te brengen! De PR-machine draait op volle kracht en je moet wel zo snel zijn als Quicksilver om alle trailers, teasers en tv-spots bij te kunnen houden. Op Twitter telt Marvel zelfs al af naar de première!

Troon

Gelukkig zien alle promovideo’s er tot nu toe geweldig uit. We kunnen dan ook niet wachten om de Black Panther in de bios te zien! In zijn eerste soloavontuur keert de titelheld (gespeeld door Chadwick Boseman uit Gods of Egypt) terug naar zijn thuisland Wakanda om de troon op te eisen. Maar een vijand uit het verleden doet er alles aan om te voorkomen dat de prins gekroond zal worden tot koning van het Afrikaanse land…

Black Panther draait vanaf 14 februari in de bioscopen!

Lees verder