Famke Louise Ranking The Stars

Veronica Superguide logo
Famke Louise Ranking The Stars

Bizzey gaat in Ranking the Stars los op ex Famke Louise

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het was gisteren weer heel gezellig in de spelshow Ranking the Stars. Vooral tussen exen Famke Louise en Bizzey konden kijkers de spanning voelen. De rapper ging namelijk lekker los op de 21-jarige vlogger.

Jörgen Raymann snijdt het onderwerp aan: “Jij hebt toch een relatie gehad met Famke?”, vraagt hij aan Bizzey. “Ja, maar we hadden meer een vader/dochter relatie.” Ai, daar is sneer nummer één.

De lul of de bitch

Paul wil meer horen over de relatie van het stel: “Was hij ook niet je manager?”. Famke reageert amper, dus gooit Jörgen er een schepje bovenop: “Was hij een lul of jij de bitch?”

De Op Me Monnie-zangeres pakt het volwassen aan: “Daar ga ik niet op reageren.” Maar Bizzey, die heeft er wel wat over te zeggen: “Elke lul heeft een bitch nodig toch?” En dat is sneer nummer twee.

Dan slaat Famke Louise terug: “Ho ho ho, elke bitch heeft ook een lul nodig toch?”. De vrouwelijke Ranking the Stars-kandidaten steunen de vlogger met een klein applaus.

Bizzey gaat in Ranking the Stars los op ex Famke Louise

‘Wie zou het beste uit de voeten kunnen als Minister van Financiën?’

De volgende vraag is daar en dit keer mag Martijn Koning zijn lijst voorlezen. Aangekomen bij Bizzey begint het hele drama weer. “Ik geef te veel aan goede doelen vind ik, waarvan Famke als laatste.” Heeft de rapper zijn punt nou niet gemaakt?

“Ik heb een hele goede moneyguy. En Famke is bij hem weggegaan!”. Famke reageert op Bizzey: “Ja, ik mocht mijn boekhouding niet bekijken.”

Wanneer Karin Bloemen vervolgens een verhaal vertelt over faillissement, geeft de hiphopartiest zijn laatste steek onder water: "Famke was al failliet toen ik haar ontmoette." Presentator Paul de Leeuw kapt vervolgens de discussie af.

Niet alleen Famke is de pineut in het spelprogramma. Ook Danny Roelvink werd belachelijk gemaakt in Ranking the Stars. Gelukkig valt er ook genoeg te lachen! Zo was Orgel Joke laatst de showsteler.

De aflevering van gisteravond kijk je hier terug.

Ranking the Stars is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 5.

Lees verder