Bizarre eerste trailer voor derde seizoen Riverdale

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bizarre eerste trailer voor derde seizoen Riverdale

Bizarre eerste trailer voor derde seizoen Riverdale

|
|

Laatste update:

Na de zomer gaat het nieuwe seizoen van Riverdale in première. En afgaande op de eerste trailer, wordt dit het weirdste seizoen ooit!

Seriemoordenaar

Dit najaar keert Riverdale terug bij Netflix. In dit duistere tienerdrama raken Archie en zijn vrienden verstrikt in een web van leugens, misdaad, moord en bedrog. Moest de gang het in de vorige seizoen nog opnemen tegen een seriemoordenaar, het derde seizoen gooit pas echt alle remmen los! Dit weekend werd op de San Diego Comic Con de eerste trailer onthuld voor het komende seizoen. En als we de trailer mogen geloven, wordt dit het bizarste seizoen ooit!

Onderbuik

Toegegeven, een groot deel van de trailer bestaat uit fragmenten uit de vorige seizoenen. Maar halverwege neemt het voorproefje een duistere wending waarin we nog dieper afdalen in de onderbuik van Riverdale. Het hoogtepunt (dieptepunt?) van de trailer is een duister sekteritueel, waarbij baby’s worden geofferd. Voeg daarbij de moordzaak tegen Archie (KJ Apa) en het lijkt erop dat dit zomaar het meest spraakmakende seizoen kan worden van de hitserie!

Het derde seizoen van Riverdale gaat op 10 oktober van start bij Netflix.

Lees verder