Anna Nooshin in Mooier Wordt Het Niet op NPO 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anna Nooshin in Mooier Wordt Het Niet op NPO 3

Mega-flop: ‘Bizar lage kijkcijfers’ voor Anna Nooshin op NPO 3

|
|

Laatste update:

Influencer en presentatrice Anna Nooshin heeft een gigantische flop te pakken. Mooier Wordt Het Niet scoorde gisteren - houd je vast - slechts 62.000 kijkers op NPO 3. 

Wat voor invloed heeft je uiterlijk op je zelfbeeld? Hoe zetten we schoonheid in om succesvol te leven? En waarom moet het allemaal steeds mooier? Anna Nooshin probeert in Mooier Wordt Het Niet antwoord te krijgen op die vragen, maar... naar die nobele zoektocht kijkt geen hond. 

'Bizar lage kijkcijfers'

"Anna Nooshin zal niet snel nóg eens gevraagd worden om een personality-driven programma te maken op televisie", zo schrijft een snoeiharde Mediacourant vandaag. "Het zijn bizar lage kijkcijfers. Nooshin mag het dan goed doen met haar bikinifotootjes op Instagram, de tv-kijker zapt met een enorme boog om haar heen." Au! Een ding is zeker: als dit programma op de commerciële zou komen, zou het meteen van de buis verdwijnenMooier Wordt Het Niet begon al niet goed (152.000), zakte daarna volledig weg (95.000) en daalt nu nóg verder weg in het kijkcijfermoeras. 

NPO 3

Nu staat NPO 3 al niet bekend als een zender die scoort, maar deze cijfers zijn wel érg laag. De benarde positie van Mooier Wordt Het Niet (dinsdagavond, 22:00 uur) en moordende concurrentie van andere zenders helpen dan natuurlijk ook niet mee. Hopelijk voor Anna Nooshin is het programma online wél een hit; iets dat zomaar zou kunnen met haar gigantisch grote insta-achterban! 

Lees verder