Cast "de Kraak"

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Cast "de Kraak"
TV

Binnenkort te zien: De Kraak, nieuwe serie van de makers van Undercover

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Krijg je geen genoeg van georganiseerde misdaad op je beeldscherm en ben je verslingerd aan UndercoverDan kunnen we je blij maken. De makers van Undercover komen namelijk met een nieuwe productie. De serie De Kraak is vanaf 8 april exclusief te zien op Veronica. 

Criminele computernerd

De Kraak is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en geproduceerd door productiehuis De Mensen. De plot klinkt een beetje als Ocean's Eleven meets The Social Netwerk... Centraal staat de geniale Jeremy Peeters. Een IT-student  - en zeg maar gerust: computernerd. Vanaf het moment dat Jeremy een hackerswedstrijd wint, wordt hij gevraagd door een stelletje oplichters om een internationale bank te beroven en 350 miljoen buit te maken. Binnen een mum van tijd zit Jeremy in een rollercoaster van intriges, misleiding, geld en geweld.

Acteurs De Kraak 

De hoofdrol van Jeremy wordt gespeeld door Tijmen Govaerts (24). Deze Mechelse acteur kun je kennen van de veelbesproken film Wij en het veelgeprezen Girl - de Belgisch-Nederlandse film die een Gouden Palm kreeg op het Filmfestival van Cannes. Verder spelen ook An Miller, Gene Bervoets, Manuel Broekman, Koen De Graeve en Joren Seldeslachts mee in De Kraak.

De Kraak is vanaf 8 april wekelijks om 20.30 uur te zien bij Veronica en Amazon Prime. 

Lees verder