Henk Krol, reallifesoap

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Henk Krol, reallifesoap

Binnenkijken in de bed & breakfast van Henk Krol

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

We vertelden jullie een paar dagen geleden al dat Henk Krol druk bezig is met het opzetten van een eigen bed & breakfast. En dat bericht is niet onopgemerkt gebleven! De B&B is bij de opening op 1 mei namelijk al helemaal volledig volgeboekt.

Henk Krol krijgt eigen reallifesoap

Henk Krol zijn langgekoesterde wens komt uit: hij begint een eigen bed & breakfast. Dat is echter niet alleen leuk voor de bevlogen politicus, maar ook voor ons: we mogen namelijk meegenieten via een reallifesoap, à la Chateau Meiland. Uiteraard kon dit heugelijke bericht op flink wat publiciteit rekenen. Zo merkte ook Henk zelf! Zijn B&B is bij de opening op 1 mei namelijk al volledig volgeboekt.

Zo ziet de B&B van Henk eruit

"Na de golf van publiciteit de afgelopen dagen kan ik met trots melden dat alle 14 kamers van onze B&B op de dag van de opening compleet volgeboekt zal zijn", zo schrijft Henk op Twitter. Bij het bericht zien we ook een aantal foto's van het verblijf in de bossen bij het Brabantse Best. En dat geeft ons mooi de kans om even binnen te gluren.

Eerlijk is eerlijk: de B&B van de voormalig Ranking the Stars-deelnemer ziet er goed uit. We kunnen niet wachten om meer te zien in die reallifesoap. Helaas heeft de nog titelloze show nog geen releasedatum.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder