Billy Ray Cyrus met Miley Cyrus

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Billy Ray Cyrus met Miley Cyrus

Billy Ray Cyrus wil een Hannah Montana comeback

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Billy Ray Cyrus ziet het wel zitten om samen met zijn zingende dochter Miley weer in de Disney-serie Hannah Montana te spelen. In een interview met Entertainment Online Canada vertelt hij dat alles mogelijk is!

Hannah Montana prequel

“Het is het zeker waard om over na te denken. Mij lijkt het heel erg leuk. Het idee van een soort prequel heeft me ook altijd getrokken”, zegt de 57-jarige countryzanger. “Als je kijkt naar hoe realistisch Hannah Montana was en waar ze begon als dat 12/13-jarige meisje. Miley had natuurlijk nog een heel leven voordat ze Hannah werd.”

Disney is verleden tijd

Miley Cyrus heeft haar Disney-leven ver achter zich gelaten, maar haar vader ziet zijn dochter nog steeds als zijn kleine meisje. “Om haar nu te zien doen wat ze doet: het entertainen van mensen en dat ze echt een entertainer is geworden. Ze is dat eigenlijk al haar hele leven.” Entertainen kan de zangeres zeker! Ze is namelijk ook te zien in het nieuwste seizoen van Black Mirror

Groot succes

Billy Ray zegt dat hij zelf weinig talent heeft, maar dat hij wel goed kan inschatten of een idee een groot succes wordt. Momenteel neemt hij samen met Lil Nas X wereldwijd de hitlijsten over met het nummer Old Town Road. Bekijk het hele interview hieronder.

Lees verder