Bilal Wahib

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bilal Wahib

Bilal Wahib treedt terug in de spotlights met interview in Op1

|
|

Laatste update:

Acteur en rapper Bilal Wahib zit vanavond bij talkshow Op1 om te praten over de Insta-video van hem en Oussama Ahammoud, waarin Bilal een minderjarige jongen uitdaagde om tegen betaling zijn geslachtsdeel te laten zien.

Er volgde een enorme mediastorm. Bilal werd gedumpt door platenlabel TopNotch en hij was dagenlang onderwerp van gesprek. De Mocro Maffia-acteur werd opgepakt, ook weer vrijgelaten en betuigde eerder al spijt. Het ging volgens hem om een "domme grap". Sindsdien kwam hij eigenlijk nooit meer publiekelijk naar buiten.

Bilal bij Op1

Op1 kondigde eerder vandaag via twitter aan dat Bilal vanavond aanschuift. Hij doet er voor het eerst zijn verhaal "nadat hij in maart een minderjarige uitdaagde zijn geslachtsdeel te tonen op Instagram. Wahib werd daarna door vrijwel iedereen geboycot. Hoe gaat het nu met hem en hoe heeft hij afgelopen periode beleefd?"

Niet bij RTL

Bilal zou in de week van zijn Insta-schandaal eigenlijk al bij Beau zitten om zijn kant van het verhaal te doen, maar hij trok zich terug om het slachtoffer te respecteren. De jongen en zijn familie vonden het te pijnlijk als Bilal al zo snel weer in de publiciteit zou komen, gaf Bilals management toentertijd aan. De jongen vertelde eind maart hoe het met hem ging.

Op1 is vanavond om 22:20 uur te zien op NPO 1.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder