Chadwick Boseman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chadwick Boseman

Bijzondere docu over Chadwick Boseman nu te zien op Netflix!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Zo'n 8 maanden geleden kwam het hartverscheurende nieuws naar buiten dat topacteur Chadwick Boseman op 43-jarige leeftijd was overleden. Om de veelzijdige acteur nu alsnog te eren, heeft Netflix een (tijdelijke) special uitgebracht.

Let wel op: de special is slechts een maand te zien! 

Geprezen om zijn aanwezigheid

In de Netflix-Original Chadwick Boseman: Portrait of an Artist komen schrijvers, regisseurs en acteurs bij elkaar om te praten over het buitengewone artistieke proces van Chadwick Boseman. Want: we kennen allemaal zijn film-optredens in Black Panther en Ma Rainey’s Black Bottom, maar wie was hij daarbuiten? Dat beeld proberen Viola Davis, Denzel Washington, Spike Lee, Phylicia Rashad en meer bekende gezichten te scheppen! 

Veelbelovende trailer

Het wordt hoogstwaarschijnlijk een emotionele achtbaanrit, als we de trailer mogen geloven. Daarin horen we onder de klanken van pianomuziek Viola Davis, die zowel in Ma Rainey's Black Bottom als Get On Up met hem samenwerkte, al terugblikken. "Je weet dat je extra je best moet doen als je in zijn aanwezigheid bent. Hij kijkt naar je werk en is erg gefocust op het vak, op het proces. Dat is Chad."

Bekijk hieronder de trailer!

Chadwick Boseman: Portrait of an Artist is vanaf nu te zien op Netflix!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify.

Lees verder