Momentje tussen Brad Pitt en Jennifer Aniston op SAG Awards blijft niet onopgemerkt...

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Momentje tussen Brad Pitt en Jennifer Aniston op SAG Awards blijft niet onopgemerkt...

Momentje tussen Brad Pitt en Jennifer Aniston op SAG Awards blijft niet onopgemerkt...

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Tja, Brad Pitt mag dan wel geen beroemde vrouw meer willen, de rest van de wereld ziet hem het liefst terug in de armen van zijn ex: Jennifer Aniston. En dat laten de fans van 'Braniston' luid en duidelijk horen! Aanleiding voor al dit gespeculeer is een gezellige hereniging tussen Pitt en Aniston tijdens de Screen Actors Guild Awards.

Brad Pitt spot met liefdesleven tijdens SAG Awards

Brad Pitt mocht tijdens de Screen Actors Guild Awards (ook wel de SAG Awards) een prijs in ontvangst nemen voor zijn rol in Once Upon a Time in Hollywood. In zijn bedankspeech verwees de acteur naar zijn turbulente liefdesleven. Zo zegt Pitt dat het hem niet moeite kostte om zich in te leven in zijn personage Cliff Booth: "Laten we eerlijk zijn, dit was geen gemakkelijke rol. Een vent die high wordt, zijn shirt uittrekt en niet op kan schieten met zijn vrouw. Dat is wel heel vergezocht. Héél vergezocht". Aangezien Pitt zijn ex Jennifer Aniston ook aanwezig was, werd zij natuurlijk juist op dat moment even in beeld gebracht... Gelukkig kon de Friends-actrice wel lachen om de zelfspot van haar ex-geliefde.

Pitt en Aniston feliciteren elkaar backstage met prijzen

Maar er is meer! Er is namelijk nóg een bijzonder momentje tussen Pitt en Aniston voorgevallen. Ook Aniston mocht namelijk een award in ontvangst nemen tijdens de Screen Actors Guild Awards! Zij werd bekroond voor haar rol in The Morning Show. Uiteraard konden felicitaties tussen de twee winnaars niet uitblijven... En dat was simpelweg too much voor het internet!

Eerder vandaag berichtten we overigens ook al over de SAG Awards. We vertelden je namelijk hoe Joaquin Phoenix zijn Joker-voorganger Heath Ledger eerde in een aangrijpende bedankspeech.

Lees verder