Bijna in de bios: It Comes at Night heeft nieuwe trailer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bijna in de bios: It Comes at Night heeft nieuwe trailer

Bijna in de bios: It Comes at Night heeft nieuwe trailer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Over twee weken weten we eindelijk meer over de mysterieuze rode deur. Geen extra hints in de laatste trailer van It Comes at Night, maar wel nieuwe beelden!

It Comes at Night

De ongeduldige fans zullen meteen de trailer afspelen, en weten ook al waar de film over gaat. Voor de rest: in It Comes at Night schuilen Paul (Joel Edgerton, The Great Gatsby) en zijn gezin zich in een afgelegen huis voor een bovennatuurlijke dreiging. Het kwaad dat zijn gezin teistert blijkt nog maar het begin van de verschrikking die hen te wachten staat wanneer een ander wanhopig gezin plots voor de deur staat. Ondanks de goede bedoelingen tussen beide families krijgen paranoia en wantrouwen al snel de overhand.

Het beschermen van zijn eigen gezin haalt het meest monsterlijke in Paul naar boven, terwijl het externe gevaar buiten wordt gehouden met een mysterieuze rode deur, die vroeg of laat natuurlijk ineens niet zo dicht meer blijkt te zijn ...

100% op Rotten Tomatoes

De rode deur vormt een al even rode draad door de verschillende teasers en trailers die we al voorbij hebben zien komen. Nu de première exact twee weken van ons verwijderd is, hebben de meeste filmrecensenten de horrorfilm natuurlijk al gezien. De voortekenen zijn fantastisch: op Rotten Tomatoes krijgt de film louter positieve recensies, met een gemiddelde score van 8,6. Op IMDb doet It Comes at Night het met een 7,7 ook al erg goed. Kijken dus, als je durft, vanaf 15 juni!

Lees verder