Bijlmoordenaar in het bos in horrortrailer Victor Crowley

Veronica Superguide logo
Bijlmoordenaar in het bos in horrortrailer Victor Crowley

Bijlmoordenaar in het bos in horrortrailer Victor Crowley

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een mismaakte seriemoordenaar maakt de moerassen van Louisana onveilig. Fans van horrorfilms als Friday the 13th en Wrong Turn mogen de bloederige trailer voor deze slasher niet missen!

Psychopaat

Victor Crowley is het alweer vierde deel van de Hatchet-reeks. Deze horrorserie draait om de psychopaat waar dit vervolg zijn naam aan ontleent. De officiële lezing is dat Victor om het leven kwam toen zijn huis in brand werd gezet door een stel tieners. Maar volgens de legende zwerft hij sindsdien door de bossen om iedereen te doden die zijn pad kruist.

Moeras

In dit deel in de horrorreeks heeft een van zijn slachtoffers een boek geschreven over zijn ervaring met Crowley. Hij is een van de weinigen die zijn ontmoeting met de mismaakte moordenaar heeft overleefd, maar het probleem is dat niemand hem gelooft. Om zijn gelijk te bewijzen, reist hij met een aantal sceptici opnieuw af naar het moeras waar Crowley zich schuilhoudt. Uiteraard duurt het niet lang voordat de eerste koppen rollen!

Jason

Ook dit vervolg in de horrorserie belooft een even gore als grappige ode te worden aan de slasherfilms uit de jaren 80. De rol van Crowley wordt dan ook opnieuw gespeeld door Kane Hodder, beter bekend als Jason Voorhees uit de Friday the 13th-reeks!

Victor Crowley wordt op 6 februari uitgebracht in Amerika. Het is nog onbekend of en wanneer de film een Nederlandse release krijgt.

Lees verder