Big Brother-kijkers walgen van ‘onsportieve’ reactie

Big Brother is weer van start! De nieuwe, ‘keiharde’ opzet maakt veel kijkers enthousiast. Zo keihard als Judy zich vanavond gedroeg, hoeft van hen echter ook weer niet…

big brother 2023 judy nominatie jason

Het nieuwe seizoen van Big Brother is afgelopen maandag begonnen – mét een nieuwe presentatrice. Veel kijkers zijn enorm blij met alle vernieuwingen! Er zijn namelijk coins toegevoegd aan het spel en kandidaten spelen nu helemaal solo. En dat levert ‘keiharde’ tv op. Zo keihard als het er vanavond aan toeging, hoefde van veel kijkers echter ook alweer niet!

Judy en Jason

Morgen moet er iemand het Big Brother-huis verlaten. Vanavond werden de drie genomineerden bekendgemaakt. Dat Judy genomineerd is, wisten we al. De tweede en derde naam zijn echter wel een verrassing. Wanneer Jasons naam in beeld verschijnt, kan Judy haar leedvermaak niet verhullen: “Hoppa!” schreeuwt ze, terwijl ze blij in haar handen klapt en een dansje doet. “Ik ben blij,” zegt ze even later.

Veel kijkers vinden het allesbehalve classy van Judy.

Dan tot slot nog de derde genomineerde: dat blijkt Rob te zijn. Een van deze drie moet morgen Big Brother al verlaten.

Je ziet Big Brother van maandag tot en met zaterdag op RTL 5, vanaf 20.30 uur. Op Videoland kun je 24 uur per dag loeren in het huis!  

Even in de stemming blijven? We zochten voor je uit hoe de kandidaten tijdens hun verblijf in de villa hun rekeningen betalen. Ook zetten we de heftigste momenten uit het vorige seizoen voor je op een rijtje.