Jerrel, Big Brother, nominatie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jerrel, Big Brother, nominatie

Big Brother-Jerrel opgelucht na exit: 'Het voelt goed'

|
|

Laatste update:

Na een zinderende nominatiestrijd moest de veelbesproken Jerrel gisteren het Big Brother-huis verlaten. Uiteraard doet hij dat niet geruisloos, want hij wil in een laatste videoboodschap toch nog iets kwijt aan zijn fans en oude huisgenoten. 

In een videoboodschap die hij kort na zijn vertrek heeft opgenomen, laat hij doorschemeren toch wel blij te zijn met zijn exit.

Eruit gestemd met een reden

"Ik voel mij op dit moment opgelucht", begint hij zijn videoboodschap. "Blij en ja, toch gelukkig eigenlijk wel. Het voelt goed. Ik heb er vrede mee. Het voelt niet alsof ik verloren heb. Ik denk dat mensen hebben gestemd met een reden en wat die reden precies is, daar ga ik waarschijnlijk later achter komen. Ik weet namelijk absoluut niet wat de kijker denkt. Ik dacht in het huis precies te weten wat de kijker zou zien en horen, maar ik denk dat niets is wat het lijkt."

De echte Jerrel

Het was dan ook voor hem een behoorlijk hectische tijd. "Ik heb me de eerste week, nu mag ik alles weer zeggen, volgens hen misdragen. Ik ben de tweede week wel meer mezelf geweest qua dat rustige met af en toe een uitspatting", vertelt hij openhartig. "Dit was 100% Jerrel die je kan en hoort te krijgen in het dagelijkse leven. En die Jerrel is nu eenmaal irritant, lachend, gek, brullend, gierend, huilend met alle emoties. Alleen daar kunnen sommige mensen blijkbaar niet tegen."

Bankplakkers: dé podcast over films en series! meer

Levenslessen uit het huis

Hij is dan ook blij dat hij nu weer volledig zichzelf kan zijn zonder al die camera's op hem gericht. "Ik ben eigenlijk wel blij dat ik die grapjes nu weer kan maken." Maar zijn tijd in het huis neemt hij niet voor lief. "Ik denk wel dat ik vooral iets rustiger ga leven. Je merkt het daar binnen toch. Ik zat er maar twee weken, maar het voelde als 2,5 jaar! Ik merk dat ik in het dagelijkse leven gewoon te gehaast ben en het leven is eigenlijk te mooi om zo snel voorbij te laten gaan. Dat is echt een levensles die ik mee ga nemen."

Heftige nasleep

Naast hijzelf en de fanatieke Twitteraars zal ook zijn vriend Jiovanni opgelucht zijn dat hij weer naar huis komt. De 'vriend van' werd de afgelopen weken bedreigd door te fanatieke kijkers en dat ging hem duidelijk niet in de koude kleren zitten. Wij kunnen alleen maar hopen dat beide mannen de juiste hulp krijgen om dit heftige experiment toch met een glimlach af te kunnen sluiten.

Big Brother is iedere doordeweekse dag om 21:30 uur te zien op RTL5 of 24/7 via de livestream op Videoland.

Lees verder