Big Brother-Danny doet boekje open over zijn ex, Gaby Blaaser

Danny vertelt zijn Big Brother-huisgenoot Ali over zijn ex-vriendin: Gaby Blaaser. Danny noemt haar ‘de liefde van zijn leven’. Toen het uitging en Gaby zwanger bleek te zijn, was Danny ‘gebroken’.

big brother danny ali gesprek gaby blaaser

Big Brother-kandidaat Danny heeft een openhartig gesprek met Ali. “Ik ben goed gekwetst geweest”, vertelt hij. Hij doelt daarmee op zijn relatie met Gaby Blaaser, met wie hij anderhalf jaar samen was. Het stel ging een half jaar geleden uit elkaar. “Ik was gebroken. Het was echt de liefde van mijn leven”, zo biecht Danny op.

Gaby Blaaser zwanger

En het werd nog erger... “Twee, drie weken later komt het uit dat [Gaby] met mijn collega naar het strand is geweest.” Danny vertelt dat hij op dat moment ‘helemaal gek’ werd. “Dat gevoel is niet te beschrijven. Dat is haat, woede, verdriet.” Maar wacht: er is meer! “Drie, vier weken geleden kwam uit dat [Gaby] zwanger was”, zo vervolgt Danny. Niet van hem, maar ‘van een ander’. “Kun je nagaan hoe heftig dat is”, zegt Danny. “Dat kan toch… Dat is ziek.

De nominaties

Op vrijdagavond wordt ook bekend gemaakt welke drie Big Brother-kandidaten genomineerd zijn. Michelangelo koos voor: Charlotte, Danny… en Chelsea! En vooral die laatste komt als verrassing. Ook vorige week leverden de nominaties in Big Brother nogal wat teweeg… Zo was Judy dolgelukkig dat Jason een nominatie aan zijn broek kreeg. Tot haar grote boosheid moest zij echter uiteindelijk haar koffers pakken.

We zeiden het al: Big Brother is dit seizoen keihard!

Je kunt stemmen om jouw favoriet in het Big Brother-huis te houden. Daar heb je één dag voor: morgen volgt de exit van de bewoner die de minste stemmen kreeg.

Je ziet Big Brother van maandag tot en met zaterdag op RTL 5, vanaf 20.30 uur. Op Videoland staan de camera’s 24 uur per dag aan.