Big Brother-Ali laat van zich horen na exit: 'Dit is niet normaal'

Ali moest zaterdag het veld ruimen in Big Brother: hij kreeg de minste stemmen en verloor daarmee van Jason en Bart. Maar dat betekent niet dat hij niet geliefd is. Integendeel, laat hij weten op Instagram.

Big Brother Ali
© Videoland

Ali is weer thuis na zijn Big Brother-avontuur. Het moet een bittere pil zijn, maar een grote verrassing maakte veel goed. Ali werd thuis opgewacht door tientallen Valentijnskaarten van fans, ruim een maand later dan hij ze in het 'echte' leven zou krijgen. 

Valentijnskaarten

De Big Brother-deelnemer is overweldigd door de hoeveelheid liefde. Via Instagram Stories bedankt hij zijn fans. "Ik heb bij mijn exit eindelijk mijn Valentijnskaarten ontvangen. Dit is niet normaal, mijn hart stroomt over van liefde die ik van jullie heb gekregen!"

Dankbaar

Ali noemt zijn fans 'de grootste winnaars'. "Ik zal stuk voor stuk alle brieven lezen. Ik ben jullie hartstikke dankbaar voor de liefde en de steun die jullie mij hebben gegeven, dat geldt ook voor iedereen die persoonlijke berichten hebben gestuurd via alle socials. Ik hou van jullie allemaal en hoop dat ik jullie ooit persoonlijk kan ontmoeten om mijn dankbaarheid te tonen."

.
© Instagram Stories

Kritiek op nominatie

De nominatie van Ali en Bart zorgde voor veel kritiek van kijkers. Fans zijn niet te spreken over de keuze van Charlotte. Volgens velen had ze toch echt anders moeten stemmen. “Deze nominatie verpest echt alles."

Big Brother is dagelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. De liveshow zie je op zaterdag om 20.00 uur op de zender. Tussendoor kijk je 24/7 live via Videoland.