Bridget Jones

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Jones
Hollywood

Bevestigd! Vierde Bridget Jones-film in de maak

|
|

Laatste update:

Helen Fielding, de schrijfster van de Bridget Jones-boeken en films, bevestigt dat ze werkt aan het verhaal van een vierde film. "Ik hoop zeer dat die er komt", zei de auteur in het Britse weekblad Radio Times.

Een wonder

Eerder dit jaar vertelden ingewijden aan The Sun dat een vierde deel in de maak was, maar volgens de Bridget Jones-schrijfster is er nog niets zeker. "Elke film die wordt gemaakt is een wonder. Het is heel moeilijk om het voor elkaar te krijgen dat films worden gemaakt en om goede films te maken. Maar ik hoop dat het verhaal op het witte doek gaat komen."

Renée Zellweger is weer Bridget Jones?

Helen bracht in 1996 het eerste boek Bridget Jones's Diary uit over de Britse dertiger Bridget Jones. De eerste film, met Renée Zellweger in de hoofdrol, verscheen in 2001. Er volgden nog meer boeken en films. De laatste film, Bridget Jones's Baby, kwam uit in 2016 en wist er goed te scoren in de Nederlandse bioscopen

Renée Zellweger speelt het personage in alle drie de films, maar het is nog niet zeker of ze terugkeert voor de nieuwe film. In 2019 lied de actrice weten dat ze wel wil!

Bron: ANP / Veronica Superguide

Lees verder