Bevestigd: über-actieheld Sylvester Stallone in Guardians of the Galaxy Vol. 2

Veronica Superguide logo
Bevestigd: über-actieheld Sylvester Stallone in Guardians of the Galaxy Vol. 2

Bevestigd: über-actieheld Sylvester Stallone in Guardians of the Galaxy Vol. 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het tweede deel van de succesvolle Marvel-film draait al bíjna in de bioscoop, maar toch weten de makers ons nog te verrassen met een onverwachte toevoeging op de lijst met castleden. Niemand minder dan acteur Sylvester Stallone vertolkt in Vol. 2 het beroemde personage Starhawk.

Dus toch!

Eerdere geruchten zijn dit weekend bevestigd door Amerikaanse fansites. De informatie is ook te vinden in de persmap van de film, die de afgelopen week aan journalisten is verstrekt.

Godenzoon

Het personage Starhawk was nog niet eerder te zien in een Marvel-verfilming. De kosmische superheld verschijnt in de film onder zijn naam Stakar, de grote baas van de Ravagers, een groep huurlingen en piraten die door de Melkweg trekken. Starhawk is de zoon van twee intergalactische goden en verscheen voor het eerst in 1975 in de comic-serie The Defenders. Het is niet duidelijk of de Rocky-acteur nog in andere Marvel-films te zien zal zijn. 

Melkweg-helden

Guardians of the Galaxy vertelt over vijf onwaarschijnlijke helden die de Melkweg moeten behoeden voor de ondergang: avonturier Quill (Chris Pratt), huurmoordenaar Gamora (Zoë Saldana), intergalactische schurk Drax, de dodelijke wasbeer Rocket en boommens Groot. In het tweede deel is een grote rol weggelegd voor de vader van Quill (Kurt Russell). 

Meer goed nieuws!

Het eerste deel uit 2014 was een onverwachte hit voor Marvel, en ook het vervolg lijkt een enorme kaskraker te gaan worden. Regisseur James Gunn liet eerder deze week al weten aan een derde en laatste deel te werken. 

Klein extraatje

In Nederland is Guardians of the Galaxy Vol. 2 vanaf Koningsdag, donderdag 27 april, in de bioscopen te zien. Leuk weetje: de nieuwe blockbuster heeft maar liefst vijf scènes tijdens en na de aftiteling. Wil je alles zien? Loop dan dus vooral niet weg na de slotscène.
Bekijk de trailer van Guardians of the Galaxy Vol. 2 in bovenstaande video.

Lees verder