Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chateau Meiland
Meiland

Bevestigd! Familie Meiland koopt een pension in Noordwijk

|
|

Laatste update:

Het lijkt erop dat de Meilandjes een nieuw avontuur aangaan in Noordwijk, want ze hebben er een pension gekocht! Dat bevestigt een woordvoerder van Talpa nadat Shownieuws lucht kreeg van de koop. Ze wilden nog niet bevestigen of Martien en Erica een pension of Bed & Breakfast erin gaan starten.

Van chateau naar pension

Chateau Meiland heeft al een tijdje geen chateau meer, sinds de familie terug verhuisd is naar Nederland. Voorheen kon je overnachten in het Franse Chateau Marillaux en het gestunt van de Meilandjes om het hun gasten naar de zin te maken, was deels de charme van het programma.

1,5 miljoen euro

Best logisch dus dat de Meilandjes mogelijk een B&B gaan starten. Volgens Shownieuws heeft de familie Meiland bijna 1,5 miljoen euro opgehoest voor het pension. Het huis is 421 vierkante meter groot, telt veertien kamers over twee verdiepingen, en diende voorheen al als hotel. Het ligt dan ook op loopafstand van Noordwijks centrum en het strand.

Pension Meiland

De locatie is tevens top voor Martien en Erica want zij wonen vlakbij in Noordwijkerhout. Of het pension terugkeert in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland, wilde Talpa nog niet zeggen. "Zodra er meer details bekend zijn over komend seizoen, dan komen we hier vanuit SBS6 op terug.”

Meer details volgen ongetwijfeld want de Meilandjes laten graag hun nieuwe aankopen zien.

Chateau Meiland zie je elke maandag om 20.30 uur op SBS6.

Lees verder