Golden Girl Betty White (98) drinkt stevig door tijdens coronacrisis

Betty White

Betty White vermaakt zich prima tijdens de coronacrisis. De oud-Golden Girl maakt er het beste van en schenkt maar al te graag een wodka-martini in voor zichzelf!

Lekker doordrinken

De 98-jarige Hollywood-veteraan maakt het beste van haar tijd in quarantaine. Volgens Closer Weekly is Betty volledig in de kranten gedoken. "Verder doet ze veel kruiswoordpuzzels om zo haar brein bezig te houden," aldus goede vriend Tom Sullivan. "En ze trakteert zichzelf graag op een wodka-martini, met een hot dog en Franse frietjes erbij. Wat ze wel mist zijn de spelletjesavonden met haar vrienden, omdat die via Zoom toch een stuk minder leuk zijn."

The Golden Girls

Betty White kreeg haar grote Hollywood-doorbraak met de populaire sitcom The Golden Girls. Ze was de oudste van de vriendinnen, maar is nu de enige die nog leeft. Ze laat daarom geen enkele dag liggen en geniet van haar wodka-martini. We gunnen het de oud-Golden Girl zeker!

Benieuwd of BN'ers net zo goed door de lockdown komen? Wij vroegen Olcay GulsenBridget Maasland en Rico Verhoeven wat zij de hele dag thuis doen. Ze vertellen zelfs over hun favoriete films en series!