Beschonken Eva Jinek in dirndl door Amsterdam: 'Schrok van mijn decolleté'

Door Emma de Wijer
Eva Jinek

Met alle juicekanalen zou je denken dat BN'ers zich niet meer veilig wanen om de bloemetjes flink buiten te zetten. Maar Eva Jinek heeft er maling aan: ze trok in beschonken staat én een gewaagde outfit door Amsterdam.

Wild weekend

Nu haar talkshow Jinek een lange pauze heeft, neemt Eva het ervan. De presentatrice heeft een wild weekend achter de rug. Met een groep vriendinnen maakte ze de Amsterdamse Zeedijk onveilig. "Mijn buik zit propvol stokbrood en gesmolten kaas en genoeg bier om niet te voelen dat ik die middag iets te enthousiast – voor het eerst van mijn leven – aan curling heb gedaan", onthult ze in haar nieuwsbrief. 

Enorm decolleté

Ondanks dat het flink koud was, had Eva maar weinig aan. Ze droeg een dirndl. "Je weet wel, zo’n Zuid-Duits-Oktoberfest-jurkje, met een schortje en strikken en genoeg decolleté om elke keer opnieuw te schrikken als ik mezelf in de spiegel zag."

Niet te houden

Eva's diepe decolleté was ter ere van een vrijgezellenfeestje van een van haar vriendinnen. Ze voelde zich weer helemaal jong en vergat zelfs even dat ze een van de bekendste presentatrices van ons land is. "Ineens ben ik weer 23 en ik heb geen verantwoordelijkheden of zorgen, niemand kijkt raar naar me (of ik kijk gewoon niet terug) en ik ben niet te houden." Gelukkig voor Eva hebben ooggetuigen geen video gemaakt om die vervolgens te lekken naar een juicekanaal.

Een impressie van de avond: