EO-presentator Bert van Leeuwen bij een NPO-evenement, 2018

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
EO-presentator Bert van Leeuwen bij een NPO-evenement, 2018

Betrapt! Bert van Leeuwen steekt middelvinger op en scheurt over snelweg

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

EO-presentator Bert van Leeuwen duikt op in nogal vreemde beelden. We zien 'm opeens véél te hard over de snelweg scheuren en op een gegeven moment steekt 'ie zelfs zijn middelvinger op. Alles oké, Bert?

De doorgaans zo keurige presentator van onder meer Het Familiediner lijkt het zelf even niet zo nauw te nemen met ruziemaken. Op beelden in handen van VKMag - bekijk ze hieronder - scheurt Bert als een echte wegpiraat over de snelweg, parkeert 'ie zijn wagen gewoon op de stoep voor een Ikea, kart hij over een de vluchtstrook én geeft hij de filmers een keiharde middelvinger. 

Het is 'm echt!

De EO kennen we uiteraard vooral van verbroederende, tedere programma's als The Passiondat elk jaar weer uitgroeit tot een enorm tv-succes qua kijkcijfers. We moesten ook echt even twee keer met onze ogen knipperen: is het écht Bert van Leeuwen? Ja, zo bevestigt zijn zoon Boris aan Shownieuws. "Hij had nooit zo mogen rijden, maar hij had er een goede reden voor", verklaart hij.

Echte of neppe beelden?

Dat Bert er 'zijn redenen' voor had, blijft een beetje vaag. Hij heeft zelf namelijk nog niet gereageerd op deze beelden. Enige context ontbreekt dus volledig. Eerder vanavond kwam het fragment ook voorbij in RTL Boulevard. Presentator Luuk Ikink vond het allemaal wel erg vreemd en vermoedt dat dit fragment in scène is gezet. Nou, euhm, wij vermoeden dat we hier in ieder geval nog wel het een en ander van gaan horen!

Lees verder