Benefietconcert Ariana Grande live te zien op NPO 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Benefietconcert Ariana Grande live te zien op NPO 3

Benefietconcert Ariana Grande live te zien op NPO 3

|
|

Laatste update:

Het benefietconcert van Ariana Grande in Manchester wordt zondag rechtstreeks uitgezonden door de NTR. Naast Ariana zullen ook artiesten als Coldplay, Take That en Miley Cyrus optreden op het concert!

Coldplay

Ariana en andere artiesten treden belangeloos op voor de slachtoffers van de zelfmoordaanslag in de Manchester Arena 22 mei. Daar kwamen 22 mensen om het leven toen een terrorist zichzelf opblies na afloop van een show van Ariana. Tientallen, veelal jonge, fans van de zangeres raakten gewond. De opbrengst van het One Love Manchester-concert gaat naar het We Love Manchester Emergency Fund, een initiatief van de stad en het Britse Rode Kruis. Ook Justin Bieber, Robbie Williams, Take That, Coldplay en Miley Cyrus zullen deelnemen aan het benefietoptreden.

Krachtig

Angelique Houtveen doet voor 3FM verslag van het benefietconcert. “Ik vind het erg belangrijk dat 3FM bij het One Love concert van Ariana Grande is. Muziek is zo krachtig en dit concert laat zien dat muziek blijft verbinden, zonder angst”, aldus de dj. Haar verslag is dinsdagavond tussen 18.00 uur en 21.00 uur te horen op 3FM in de uitzending van Sander Hoogendoorn, die dan het concert herhaalt.

One Love Manchester is vanaf 20.00 uur live te zien op NPO 3. De BNN-serie Vechtershart wordt vanwege het benefietconcert verschoven naar volgende week zondag.

Lees verder