Benedict Cumberbatch redt bezorger van overvallers

Veronica Superguide logo
Benedict Cumberbatch redt bezorger van overvallers

Benedict Cumberbatch redt bezorger van overvallers

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Benedict Cumberbatch bestrijdt misdaad en onrecht als Sherlock en Doctor Strange. Maar ook buiten de set is de Britse acteur een held!

Overval

Momenteel neemt Benedict Cumberbatch het op tegen de meedogenloze superschurk Thanos in Avengers: Infinity War. Misschien dat zijn tijd op de Marvel-sets een onverwachte bijwerking hebben, want ook in het echt blijkt Cumberbatch over superheldentrekjes te beschikken! Zo was de Britse acteur vrijdagavond getuige van een overval op een maaltijdbezorger. Cumberbatch aarzelde geen moment en schoot direct te hulp!

Baker Street

De overvallers zouden geprobeerd hebben de fiets te stelen, maar de filmster wist dit met zijn heldhaftige optreden te voorkomen. Het slachtoffer raakte gewond bij de overval, maar hoefde gelukkig niet naar het ziekenhuis. De 41-jarige acteur reageerde nogal gelaten op zijn heldendaad. "Ik heb het gedaan om, nou ja, ik moest wel, weet je?", zei Cumberbatch tegen The Sun. Fun fact: de overval vond plaats in de buurt van Baker Street, de weg waar ook detective Sherlock Holmes woont!

Avengers: Infinity War draait nu in de bioscopen. Bekijk hieronder alvast de trailer!

Lees verder