tomb raider film 2021

Veronica Superguide logo
tomb raider film 2021

Ben Wheatley gaat Tomb Raider sequel regisseren (en we weten de premièredatum)

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De volgende Tomb Raider gaat niet geregisseerd worden door Roar Uthaug, zoals de vorige met Alicia Vikander. De regie is naar Ben Wheatley gegaan. Aan hem om het script van Amy Jump te gaan verfilmen. Dit kondigde Deadline zojuist aan. 

Lauw

De regisseur stond eerder aan het roer van Kill List en Free Fire. Het is niet duidelijk wat we van de nieuwe Tomb Raider moeten verwachten. De vorige film werd niet heel warm ontvangen maar bracht wereldwijd toch een slordige $275 miljoen dollar op. Dat is niet onaardig voor een film die best wel voelt als een afgelikte herkauwde boterham. 

Ben Wheatley, regisseur Tomb Raider

Vikander als Croft

De laatste Tomb Raider ging op 15 februari 2018 draaien. Dat is 17 jaar nadat Angelina Jolie haar rol van Lara Croft aan de wilgen hing. Alicia Vikander speelt dus opnieuw de rol, en ze zette die heel verdienstelijk neer in de actiefilm. We zijn dus benieuwd naar deze tweede film met haar, en wat de keus voor een nieuwe regisseur op gaat leveren. Wellicht gewoon een prima film om je vrijdagavond in de bios mee te vullen. 19 maart 2021 komt de film uit. De productie start begin 2020. 

Lees verder