Ben jij in voor een Scrubs-revival?

Veronica Superguide logo
Ben jij in voor een Scrubs-revival?

Ben jij in voor een Scrubs-revival?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Of ze er ook écht komen, is nog maar de vraag... maar acteur Zach Braff zou geen ‘nee’ zeggen tegen nieuwe afleveringen van de comedy Scrubs. EAGLEEE!

Golden Globe comedy

In Scrubs speelde Zach Braff John Dorian die probeert iets te leren in het surrealistische Sacred Heart Hospital waar de artsen instabieler zijn dan de patiënten. Hij wordt tijdens zijn de co-schappen bijgestaan door de co-assistent Chris Turk (Donald Faison) en de mooie maar sociaal onhandige Elliot Reid (Sarah Chalke). De comedy werd genomineerd voor drie Golden Globes.

De acteur (en regisseur van de aankomende comedy Going in Style met Morgan Freeman en Michael Caine) beantwoordde onlangs vragen van fans voor IMDb op Twitter. Eén van de vragen was of hij openstond om weer in de huid te kruipen van J.D.

"Ik zou het doen"

“Je weet het maar nooit,” zei Braff. “We praten erover, zeker nu er zoveel Netflix-versies van shows komen. Ik ben erg jaloers op alle aandacht voor Gilmore Girls en Full House. Het zou kunnen gebeuren. Ik zou het doen.” Op Twitter krabbelde hij weer een beetje terug… of niet?

Revivalshower

De revivals van Gilmore Girls en Full House op Netflix zijn een groot succes. En geef eerderlijk toe: wie mist het  Sacred Heart Hospital nou niet met J.D., Turk, Carla, Elliot, dr. Cox, The Janitor, Bob Kelso, Ted en The Todd? Wij zijn voor! 

Lees verder