Gigli

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gigli

Ben Affleck spreekt voor het eerst weer over Jennifer Lopez

|
|

Laatste update:

Wat straalden ze op de rode loper: Ben Affleck en Jennifer Lopez hebben elkaar weer helemaal gevonden. Voor het eerst heeft regisseur Ben nu een interview gegeven over J Lo en dat is heel schattig.

Na de scheiding van Kim Kardashian en Kanye West kan de wereld weer een celebrity-powercouple gebruiken en dat is er. Jennifer Lopez en Ben Affleck veroorzaakten een kleine aardbeving in showbizz-land door vele jaren na hun relatie weer samen te verschijnen.

Een stem in de VS

Ben Affleck vertelt in het eerste interview na dit iconische moment dat Jennifer een bepaalde groep mensen het gevoel weet te geven dat ze een stem hebben in de Verenigde Staten. “Zo’n resultaat hebben niet veel mensen in de geschiedenis behaald. Ik ken dat niet, maar ik heb er alleen maar veel bewondering en respect voor.”

Tegen AdWeek zegt de trotse J Lo-boyfriend: “Steeds weer zag ik hoe vrouwen van kleur aan Jennifer vertelden hoezeer het ze raakt dat ze als succesvolle, sterke vrouw haar terechte plek in de zakenwereld opeist.”

Benny from the block

We glunderen vrolijk met Ben mee, die sinds april dit jaar weer een setje vormt met Jenny from the block. Bennifer was in 2002 twee jaar samen en verloofd, maar mede door alle media-heisa hield dat geen stand.

Na de strippercapriolen in Hustlers zien we Jennifer volgend jaar in de films Marry Me, Shotgun Wedding en The Mother. Ben zien we in 2022 in de film Deep Water en als Batman in The Flash. We hopen ze natuurlijk niet alleen in films, maar vooral veel in elkaars armen te treffen. #TeamBennyfromtheblock

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder