Ben Affleck ontkent ruzie met J-Lo tijdens Grammy's

Ben Affleck kwam tijdens de Grammy’s bijzonder chagrijnig in beeld en leek zelfs ruzie te maken met zijn vrouw Jennifer Lopez. Dat was niet zo, vertelt de acteur nu aan The Hollywood Reporter.

Ben Affleck en Jennifer Lopez

De acteur ging viral om een wel heel verkeerde reden.Terwijl presentator Trevor Noah lekker zijn best doet om er een leuke avond van te maken, zien we op de actergrond Ben Affleck en Jennifer Lopez kibbelen. En wanneer Jennifer nog een glimlach laat zien, ziet Ben eruit alsof hij zojuist een citroen heeft gegeten. Nu staat de acteur sowieso niet echt bekend om zijn vrolijke gezicht, maar dat hij er zo nors bij zat was wel heel erg bijzonder.

De tekst gaat verder onder de Tweet

Verdomme niet weggaan

Volgens Ben had hij het wel naar zijn zin, maar hij wist niet dat op dat moment de camera liep. "Ik had geen idee dat ze aan het draaien waren", zo legt hij zijn boze gezicht uit. Ook was hij niet aan het kibbelen met zijn vrouw. Het gesprek ging volgens de acteur over een grap die hij met presentator Trevor Noah wilde uithalen. Affleck was van plan om voor de grap van zijn plek te lopen, maar dat vond Lopez geen goed idee. "Ze zei: je moet verdomme niet weggaan." Volgens Affleck had hij het ontzettend leuk tijdens de Grammy’s.