• Hollywood
  • Superhelden
  • DC

'Ben Affleck keert terug als Batman in Aquaman 2'

Door Sabine Schults
Ben Affleck als Bruce Wayne in Justice League

Ben Affleck keert mogelijk terug als Bruce Wayne en zijn alter ego Batman in Aquaman and the Lost Kingdom. Op Instagram maakt Jason Momoa, die de rol van Aquaman himself vervult, in kapitalen bekend dat de twee 'herenigd' zijn. Hoewel het bericht redelijk cryptisch is, antwoordt de officiële Instagram-pagina van DC Comics met 'Legends'.

Ben = Batman

Betekent dit dat we Ben Affleck buiten de aankomende The Flash-film nogmaals terug in het Batman-pak zullen zien? Eerder hing Ben zijn cape nog neer en zei hij dat hij 'niet Batman is'. Bovendien stopte hij met zijn regisseursrol bij de nieuwste Batman-film, waarin Robert Pattinson uiteindelijk de rol van de caped crusader overnam. Het nieuws dat Ben nu blijkbaar toch als Batman in Aquaman 2 verschijnt, komt dan ook als een behoorlijke verrassing.

Dit zijn de beste Batman-films op een rij.

Aquaman 2

In eerste instantie zou Aquaman 2 in 2022 verschijnen, maar de film werd uitgesteld naar 17 maart 2023. Vanwege de smaadzaak tussen Johnny Depp en Aquaman-actrice Amber Heard was er nog even twijfel of zij in de sequel terug zou keren als zeeheldin Mera. Volgens Jason Momoa wordt het 'een geweldige film', al raakte hij wel meerdere keren gewond op de set van de film.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.