Belle zingt eindelijk in nieuwste trailer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Belle zingt eindelijk in nieuwste trailer

Belle zingt eindelijk in nieuwste trailer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In de trailer van Beauty and the Beast die speciaal voor de uitreikingen van de Golden Globes is uitgebracht, horen we Emma 'Belle' Watson eindelijk zingen!

Aftellen

Op 29 maart gaat de live-actionversie van Beauty and the Beast eindelijk in première. Het is nu eenmaal lang wachten als een project bij de aankondiging al meer aandacht krijgt dan andere films bij hun première. We hebben al recordbrekende trailers en prikkelende posters gezien, maar tot nu toe was het wachten ook op de eerste beelden en geluiden van een zingende Belle, gespeeld door Emma Watson. Aan dat wachten kwam vannacht een einde, toen er speciaal voor de uitreikingen van de Golden Globes een nieuwe trailer werd gelanceerd.

Reacties

Er wordt ontzettend uitgekeken naar de film en de fans van de animatieversie hopen echt dat het een succes wordt, maar de reacties op deze korte preview zijn behoorlijk verdeeld. De een kan amper geloven dat Emma Watson (Hermione in de Harry Potter-films) naast acteren ook zo goed kan zingen, de ander is bang dat haar gebrek aan zangtalent de hele filmervaring gaat verpesten.

Al met al lijkt het nog een beetje voorbarig om al te oordelen op basis van deze korte teaser. Kijk, luister en oordeel (alvast een beetje) zelf, en zet nog eens een dikke cirkel om die première op 29 maart die waarschijnlijk al in je agenda stond!

Lees verder