Belangrijk personage keert terug naar Riverdale

Veronica Superguide logo
Belangrijk personage keert terug naar Riverdale

Belangrijk personage keert terug naar Riverdale

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er keert een bekend personage terug naar Riverdale! Uitvoerend producent Roberto Aguirre-Sacasa heeft een belangrijke naam laten vallen tijdens een panel.

Comeback!

Die gaan wij je uiteraard vertellen, maar voor het zover is, eerst even een verplichte spoiler warning! Wil je liever verrast worden door de serie, dan kun je dit artikel beter parkeren.

Aguirre-Sacasa vertelde dat we nog niet af zijn van The Black Hood. Ondanks dat de zwart bemutste schurk in seizoen 2 wordt verbannen naar de eeuwige jachtvelden, is een comeback in seizoen 3 vrijwel zeker. Dat betekent overigens niet dat conciërge Mr. Svenson weer uit de dood opstaat. “We wisten altijd al dat het niet alleen Mr. Svenson zou zijn achter de muts”, aldus Aguirre-Sacasa. 

“Toen we [seizoen 3] begonnen te schrijven hadden we drie ‘verdachten’. In de eerste helft van het seizoen dropten we hier en daar een paar misleidende hints voor onszelf. Toen we aan de tweede helft begonnen, hadden we hierdoor een aardig idee wie het ging worden en daar schrijven we nu naartoe.”

Black Hood v. Sheriff Keller

The Black Hood is een van de belangrijkste villains uit het tweede seizoen van Riverdale. Hij was onder meer verantwoordelijk voor het neerschieten van Archie's vader Fred. In aflevering 9 van seizoen 2 werd-ie aan z’n eind geholpen door Sheriff Keller en werd ook zijn identiteit onthuld. 

Riverdale keert naar alle waarschijnlijkheid komende oktober terug. 

Lees verder