Tom Cruise en Nicole Kidman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tom Cruise en Nicole Kidman

Bekende exen: deze 10 acteurs waren ooit een setje

|
|

Laatste update:

Twee acteurs op een set. Je spendeert dagen met elkaar, doet misschien een aantal intieme scènes en voor je het weet ontstaat er een relatie. Helaas houdt deze niet altijd stand. Deze 10 bekende acteurs waren ooit een setje en zijn nu beroemde exen!

1. Tom Cruise en Nicole Kidman

Zo’n 20 jaar geleden speelde Nicole Kidman in haar eerste film: Days of Thunder (1990). Naast het begin van haar carrière was dit ook het begin van haar relatie met Tom Cruise. Tom en Nicole ontmoetten elkaar op de set. Ze stapten op 25 december 1990 in het huwelijksbootje en adopteerden twee kinderen. Helaas viel het huwelijk na 11 jaar in het water, toen Tom in 2001 de scheiding aanvroeg. De 58-jarige acteur schijnt tegenwoordig happy in love te zijn met de twintig jaar jongere Hayley Atwell.

Bekende exen: deze 10 acteurs waren ooit een setje

2. Nina Dobrev en Ian Somerhalder 

Een tijdje geleden viel kijkers van The Vampire Diaries iets op: de passie tussen Elena en Damon kwam wel heel overtuigend over. Ruim een jaar lang werd er gespeculeerd dat Nina Dobrev en Ian Somerhalder een relatie hadden. Uiteindelijk maakten de twee in 2011 bekend dat ze inderdaad verliefd op elkaar waren. Fans waren door het dolle heen, maar helaas hield hun relatie maar twee jaar stand. Wel bleven Elena en Damon een setje in de serie. Pijnlijk…

Bekende exen: deze 10 acteurs waren ooit een setje

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

3. Justin Timberlake en Cameron Diaz

Hét celebrity-koppel van 2003: Justin Timberlake en Cameron Diaz. De twee waren vier jaar lang smoorverliefd op elkaar. In 2005 werd er zelfs nog gespeculeerd over een bruiloft in Zuid-Frankrijk. Maar helaas: de romance hield op in 2007. Ze gingen uit elkaar als vrienden en hebben zelfs een paar jaar na de break-up een seksscène gespeeld in de film Bad Teacher (2011). 

Bekende exen: deze 10 acteurs waren ooit een setje

4. Jennifer Lawrence en Nicholas Hault 

Jennifer en Nicholas ontmoetten elkaar 10 jaar geleden op de set van X-men: First Class (2011), waar de vonk oversloeg. Helaas doofde het vuurtje na twee jaar. Even leek het of echte liefde zou overwinnen, toen het stel in 2014 weer bij elkaar kwam. Maar helaas: Lawrence en Hoult besloten toch een punt achter hun relatie te zetten. Wel bleven de twee nog collega’s. De laatste film waar ze samen in speelden was de grote flop X-Men: Dark Phoenix (2019).

Bekende exen: deze 10 acteurs waren ooit een setje

5. Brad Pitt en Jennifer Aniston 

Je zou het bijna vergeten, maar naast Angelina Jolie bestond er nog een grote liefde in het leven van Brad Pitt. Jennifer Aniston veroverde het hart van de acteur in 1998. Ze trouwden in 2001, met een sprookjeshuwelijk dat meer dan een miljoen euro kostte. Helaas liep hun relatie op de klippen in 2004. De Friends-actrice werd aan de kant geschoven en Brangelina ontstond. 

Bekende exen: deze 10 acteurs waren ooit een setje

Bij Brad Pitt en zijn exen hebben wij iets bijzonders opgemerkt. Of het nu gaat om Jennifer, Angelina of Juliette: Brad past elke keer zijn uiterlijk op zijn vriendin aan

Lees verder