Before I Fall = Groundhog Day met tieners

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Before I Fall = Groundhog Day met tieners

Before I Fall = Groundhog Day met tieners

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Samantha wordt steeds op dezelfde dag wakker en lijkt pas naar de dag erna te kunnen als ze iets wezenlijks aan vandaag verandert ... klinkt dat bekend?

Before I Fall

Samantha (Zoey Deutch, Vampire Academy) heeft alles: populaire vrienden, het perfecte vriendje en een schitterende toekomst. Maar na een feestje bij een schoolgenoot wiens ouders niet thuis zijn raakt haar auto van de weg en wordt ze wakker ... op dezelfde dag die ze net heeft geleefd! Steeds opnieuw moet ze dezelfde dag beleven en gaandeweg ontdekt ze dingen aan haar leven en omgeving die ze misschien beter anders kan aanpakken ...

Groundhog Day

Dit is aan de oppervlakte natuurlijk weinig meer dan een tienerkopie van de klassieker Groundhog Day met Bill Murray, maar de film is opgenomen in de Official Selection van het Sundance filmfestival, en vooruit: misschien mag iemand anders na 24 jaar ook eens met dit idee aan de haal, toch?!

Before I Fall gaat hier op 27 april in première en de trailer ziet er eigenlijk helemaal niet verkeerd uit. Als je Zoey Deutch leuk vond in Vampire Academy en Beautiful Creatures, dan zou dit zomaar iets voor jou kunnen zijn!

Lees verder