Beenbreuk Ryan Phillippe = slecht nieuws voor Shooter-fans

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Beenbreuk Ryan Phillippe = slecht nieuws voor Shooter-fans

Beenbreuk Ryan Phillippe = slecht nieuws voor Shooter-fans

|
|

Laatste update:

Het tweede seizoen van Shooter eindigt twee afleveringen eerder dan gepland vanwege de beenbreuk die Ryan Phillippe twee weken geleden opliep.

Opnames Shooter liepen nog

Op 16 juli brak Ryan Phillippe zijn been. In zijn eigen vrije tijd weliswaar, maar de opnames voor het tweede seizoen van Shooter waren op dat moment nog in volle gang. Zoiets is sowieso al vervelend, maar in dit geval des te meer omdat het seizoen al in première is gegaan op Netflix. De eerste twee afleveringen staan er inmiddels op, dus de tijd begon te dringen voor de makers van de serie die is gebaseerd op de gelijknamige film met Mark Wahlberg.

Op het moment van de verwonding waren acht van de beoogde tien afleveringen opgenomen. Er is de afgelopen anderhalve week nog een poging ondernomen om verder te gaan met de opnames, maar zonder hoofdrolspeler bleek dat toch een lastig verhaal. Vandaag bereikt ons het nieuws dat het tweede seizoen daarom ophoudt na de achtste aflevering.

Verhaallijn

"Ryans herstel is onze prioriteit, en na gesprekken met onze partners bij USA en UCP hebben we besloten dat seizoen twee zal eindigen met aflevering 208", aldus een woordvoerder van Paramount TV in een verklaring tegenover Deadline. Volgens bronnen is er in de achtste aflevering een punt in de verhaallijn die ook goed als seizoensfinale kan worden gebruikt, en zijn de producers, het netwerk en de studio tevreden met de manier waarop het nu zal eindigen.

In Shooter speelt Ryan Phillippe de rol van Bob Lee Swagger, een gelauwerde veteraan die een moord in zijn schoenen geschoven krijgt en op de vlucht moet terwijl hij zijn onschuld probeert te bewijzen. In het tweede seizoen van Shooter is het gevaar verre van geweken als Swagger met een nieuwe dreiging wordt geconfronteerd. Voor degenen die nog moeten kennismaken met de serie, hebben we hierboven de trailer van het eerste seizoen toegevoegd.

Lees verder