The Willoughbys Netflix animatiefilm

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Willoughbys Netflix animatiefilm

Voorproefje! Terry Crews in nieuwe Netflix-animatiefilm The Willoughbys

|
|

Laatste update:

Netflix komt met een korte clip van de aankomende animatiefilm The Willoughbys. Hierin horen we de stemmen van Terry Crews en Maya Rudolph, die proberen een baby te redden uit een fabriek.

Maak kennis met de Netflix-film The Willoughbys

Na de kerstfilm Klaus komt Netflix opnieuw met een animatiefilm: The Willoughbys. Deze film wordt op 22 april op de streamingdienst verwacht. Om ons alvast een beetje lekker te maken, komt de streamingdienst vandaag met een korte clip. In de video hieronder hoor je de stemmen van Terry Crews en Maya Rudolph.

Waar gaat The Willoughbys over?

Naast Terry Crews en Maya Rudolph lenen ook Will Forte, Ricky Gervais, Martin Short en Jane Krakowski hun stembanden aan de personages in The Willoughbys. De animatiefilm is geschreven en geregisseerd door Kris Pearn (Cloudy With a Chance of Meatballs 2). The Willoughbys is gebaseerd op het veelgeprezen boek van Lois Lowry. Het verhaal draait om de Willoughby-kinderen. Zij zijn ervan overtuigd dat ze beter af zouden zijn als ze zichzelf opvoeden. Zodoende broeden ze een plan uit om hun egoïstische ouders op vakantie te sturen.

The Willoughbys: vanaf 22 april op Netflix

Hoe het de vier kinderen in The Willoughbys vergaat, is vanaf 22 april te zien op Netflix. Kun je niet zo lang wachten? Zin om nu een animatiefilm te zien? Toevallig zetten we pasgeleden nog de 7 beste animatiefilms die niet van Disney zijn voor je op een rijtje!

Lees verder