Beelden interview Kim Cattrall duiken op

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Beelden interview Kim Cattrall duiken op

Beelden interview Kim Cattrall duiken op

|
|

Laatste update:

Kim Cattrall zegt nooit vriendinnen te zijn geweest met haar collega-actrices uit Sex and the City, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis. Dat vertelde de actrice in Life Stories, de talkshow van de Britse Piers Morgan, die gisteren uitgezonden is in Engeland.

Collega's

"We zijn nooit vriendinnen geweest", aldus de 61-jarige actrice. "We waren collega’s en dat is op een bepaalde manier ook volkomen gezond, omdat je zo een duidelijke grens tussen je professionele en je persoonlijke leven houdt", zegt Kim.  

Kids

De actrice vertelt in het interview ook dat haar leven erg verschilt van dat van haar collega-actrices. "Zij hebben allemaal kinderen en ik ben ook nog eens tien jaar ouder. Bovendien ben ik sinds het eindigen van de serie nog maar weinig in New York geweest en zie ze daarom niet. Eigenlijk was Sex and the City het enige dat we gemeenschappelijk hadden en de serie is niet meer", aldus Cattrall.   

Bellen

De actrice kan zich niet meer herinneren wanneer ze haar collega-actrices voor de laatste keer sprak. "Tijdens een of ander evenement, ik weet het niet precies meer." Ze vindt het teleurstellend dat ze sindsdien nooit meer wat gehoord heeft van hen. "Niemand probeert je nog eens een keertje te bellen om te vragen hoe het met je gaat," aldus de actrice.

Lees verder