Vergeet The Mandalorian! Beeld eerste Star Wars-serie Underworld opgedoken

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vergeet The Mandalorian! Beeld eerste Star Wars-serie Underworld opgedoken

Vergeet The Mandalorian! Beeld eerste Star Wars-serie Underworld opgedoken

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Met The Mandalorian werd eindelijk een live-action-serie aan de Star Wars-franchise toegevoegd! Het had echter zomaar anders kunnen lopen… Wist je namelijk dat George Lucas in 2005 al bezig was met de ontwikkeling van de serie Underworld? Bewijs voor het bestaan van deze Star Wars-serie dook vandaag plotseling op in de vorm van testbeelden, aangevuld met behind the scenes-materiaal.

Beeldmateriaal van Star Wars: Underworld opgedoken

Het was de bedoeling dat Star Wars: Underworld zich zou afspelen tussen de prequels en de originele trilogie. Na een paar jaar in ontwikkeling te zijn geweest, werd de dure serie echter geschrapt. Tot dusver leek Underworld een beetje een mythe… Vandaag dook echter plots beeldmateriaal op! Dankzij een 10 minuten durende filmpje op het YouTube-kanaal holonet krijgen we toch een beetje een indruk van hoe deze Star Wars-serie eruit had kunnen zien. 

Kan Underworld meeliften op succes The Mandalorian?

Star Wars: Underworld speelt zich af in de onderbuik van Coruscant. Terwijl stormtroopers en bewakingsdroids door de straten patrouilleren, probeert een rebellenspion ongezien plannen van de Empire te stelen. Bouwt men aan een soort Star Destroyer? Nu The Mandalorian een enorm succes is - en Disney+ wel weer wat nieuwe Star Wars-content kan gebruiken - vragen we ons af of Underworld niet alsnog gemaakt kan worden. Bovenstaande plot klinkt namelijk best spannend! Maar goed, eerst mogen we ons natuurlijk opmaken voor meer afleveringen van de Baby Yoda-show, oftewel het tweede seizoen van The Mandalorian.

Lees verder