johan piets mr. frank visser doet uitspraak pad gejat

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
johan piets mr. frank visser doet uitspraak pad gejat
TVSBS

Bedreiging in Mr. Frank Visser doet uitspraak: ‘Ga een blaffer halen’

|
|

Laatste update:

De eerste Mr. Frank Visser doet uitspraak van het seizoen liep meteen enorm uit de hand. De buren, die ruzie hebben over een tuinhuis, uiten over en weer stevige dreigementen: “Bam, liggen jij!

'Kan 'm op zijn kop tikken'

Hoera, Mr. Frank Visser doet uitspraak is terug! In de eerste aflevering reisden Mr. Frank Visser en zijn sidekick Viktor Brand naar het Brabantse Raamsdonkveer. Daar ligt Johan in de clinch met zijn buren, Ad en Carola. Zij hebben namelijk een tuinhuisje geplaatst dat Johans uitzicht verpest en hem de toegang tot zijn garage belemmert. Johan is er helemaal klaar mee: “Als ze me echt dwarszitten dan is het gewoon: bam, liggen jij”, zegt hij. “Ik kan ‘m een keer op zijn kop tikken en dan is het ook weer over.

'Dan schiet ik hem kapot'

Johan dreigt zelfs om een dakplaat op Ad zijn hoofd te laten vallen: "Als er geen oplossing komt, dan ga ik ze zelf van mijn garage afhalen. En als ‘ie er dan toevallig onder staat, dan laat ik zo’n plaat vallen. Dat zijn kop zo… op het beton.” Ook Ad is niet vies van een dreigement: “Dan ga ik een blaffer halen en schiet ik hem kapot.” Geen wonder dat Carola bang is dat de situatie op een gegeven moment echt uit de hand zal lopen. Volgens haar is er echter ‘altijd wel iets’ met Johan. Zodoende komen ze nu zelf ook met een aantal eisen, bijvoorbeeld over de poort van Johan, die volgens hen te veel lawaai maakt.

Mr. Frank Visser doet zijn uitspraak

Je hoort het: de eerste aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak zit meteen weer vol scheldpartijen en dreigementen. Het lijkt erop dat de situatie al te ver geëscaleerd is. Zo blijkt ook tijdens de hoorzitting, waar beide kampen elkaar beschuldigen van liegen. Wat moet Mr. Frank Visser daar nou mee? Helaas voor Johan heeft hij te lang gewacht met zijn klachten over het pad. Daarnaast kan Mr. Frank Visser weinig doen aan de overlast. Hij wijst daarom alles af en raadt de buren aan elkaar ‘in vrede te laten leven.’ Lees hier of de buren nog in hoger beroep zouden kunnen gaan.

Nog wat meer lezen over de programma’s van de rechter? Check vooral deze heftige uitzending van vorig seizoen. Ook waren we getuige van deze onverwachte wending in Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser doet uitspraak zie je elke donderdag om 20:30 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder