Bedenkers Lost in Space werken aan tweede seizoen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bedenkers Lost in Space werken aan tweede seizoen

Bedenkers Lost in Space werken aan tweede seizoen

|
|

Laatste update:

Het eerste seizoen van Lost in Space staat nog maar net online. Maar er zijn al plannen voor het vervolg!

Robots

Afgelopen weekend verscheen Lost in Space op Netflix, gebaseerd op de gelijknamige sciencefictionserie uit de jaren 60. Hierin strandt een aantal ruimtekolonisten op een vreemde planeet nadat hun schip is aangevallen door buitenaardse robots. Het is nog te vroeg om te zeggen of de reeks een hit is, maar dat weerhoudt bedenkers Burk Sharpless en Matt Sazama er niet van om het tweede seizoen al in de steigers te zetten!

Groen licht

In een interview met IndieWire onthult Sazama: “We zijn druk bezig met het schrijven van scenario’s. We hopen dan ook dat we direct aan de slag kunnen als we groen licht krijgen. We hebben heel veel ideeën en als er genoeg mensen kijken, kunnen de Robinsons nog meer avonturen beleven.” Sharpless vult zijn collega aan: “Ja, het tweede seizoen wordt te gek, dus hopelijk gaat het door.”

Streng

Tussen de regels door valt wel te lezen dat een vervolg nog verre van zeker is. Het is nog niet bekend of de serie een succes is en Netflix is extra streng wanneer het om een peperdure productie als Lost in Space gaat. Hopelijk volgt er voor de fans en de makers snel goed nieuws!

Het eerste seizoen van Lost in Space is nu te zien op Netflix.

Lees verder