Bedenkers 24 werken aan nieuw seizoen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bedenkers 24 werken aan nieuw seizoen

Bedenkers 24 werken aan nieuw seizoen

|
|

Laatste update:

Er wordt momenteel druk gewerkt aan een nieuw seizoen van 24. En met de terugkeer van de originele schrijvers, zou Kiefer Sutherland ook wel eens zijn rentree kunnen maken!

Geflopt

Vorige week werd bekend dat na twee seizoenen de stekker wordt getrokken uit Designated Survivor. Mocht een mogelijke doorstart op Netflix niet doorgaan, dan is dat misschien goed nieuws voor de fans van 24! FOX heeft namelijk plannen om de actiereeks nieuw leven in te blazen. Na het geflopte 24: Legacy wil de zender wil terugkeren naar de basis. En daarom zijn de bedenkers van de serie al ingevlogen om het scenario voor het volgende seizoen te schrijven!

Aanslag

Howard Gordon, uitvoerend producent van 24, heeft hiervoor de krachten gebundeld met Joel Surnow and Bob Cochran, de bedenkers van de hitserie. Hierin speelt Kiefer Sutherland de rol van Jack Bauer, een federaal agent die telkens 24 uur de tijd heeft om een aanslag te voorkomen en de terroristen op te sporen.

Veilig

Of Sutherland inderdaad terugkeert als Bauer is nog niet bekend. Er zouden namelijk plannen zijn om te kiezen voor een vrouwelijke hoofdrolspeler in het nieuwe seizoen. Maar na het mislukken van 24: Legacy is het niet ondenkbaar dat Fox het op veilig speelt met de mensen die de serie tot een succes maakten!

Lees verder