Beau van Erven Dorens en Albert Verlinde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Beau van Erven Dorens en Albert Verlinde

Beau zingt ontroerde Albert Verlinde toe

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Albert Verlinde vierde afgelopen weekend zijn zestigste verjaardag. En dat kon Beau van Erven Dorens natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Muzikale ode

Gisteravond was Albert Verlinde te gast bij Beau van Erven Dorens. De showbizzkenner (die er soms trouwens ook wel eens lelijk naast zit) had dan ook wat te vieren: Verlinde is afgelopen zondag zestig jaar geworden. Reden genoeg voor Beau om zijn voormalige RTL Boulevard-collega in het zonnetje te zetten. En aangezien Verlinde een grote speler is in de Nederlandse musicalwereld, besloot de talkshowhost zijn gast te trakteren op een muzikale ode.

Getipt

Beau van Erven Dorens nam alvast een voorschotje op ‘Albert Verlinde: The Musical’. Daarbij kroop hij achter de piano en zong onder meer: “Je hebt nog niet gewipt of je bent alweer zwanger, want Albert is getipt door een of andere zanger.” Verlinde kon de muzikale ode aan zijn adres wel waarderen. Sterker nog, de roddelkoning was zichtbaar ontroerd door het bijzondere cadeau van Beau.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Chemie

Gisteren werd ook bekend Albert Verlinde voor twee jaar heeft bijgetekend bij Talpa. Bij Beau onthulde de showbizzexpert daarnaast dat hij weer nieuwe musicals wil produceren. Voor de kijkers van de talkshow was het vooral mooi om te zien dat er nog genoeg chemie zit tussen de voormalige RTL Boulevard-buddy’s!

De complete aflevering van Beau is terug te zien via RTL.

Lees verder