Beau wilde het stokje graag van Humberto overnemen bij RTL Late Night

Veronica Superguide logo
Beau wilde het stokje graag van Humberto overnemen bij RTL Late Night

Beau wilde het stokje graag van Humberto overnemen bij RTL Late Night

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Beau van Erven Dorens was teleurgesteld dat hij na Humberto Tan niet aangesteld werd als de nieuwe presentator van RTL Late Night, omdat die klus naar Twan Huys ging. Beau verving Humberto in de zomer van 2017.

Bittere pil

De 47-jarige presentator was in zijn nopjes achter de desk, vertelt hij aan de Volkskrant: "Die twee maanden dat ik Humberto verving, waren een soort open sollicitatie. Het was altijd mijn droom een talkshow te presenteren. Om in het middelpunt van de samenleving zo'n show te maken." Toch koos de RTL-leiding niet voor Beau om Humberto te vervangen en dat was een bittere pil: "Toen Erland Galjaard belde en zei: 'Ik heb Twan Huys gevraagd' vond ik dat ontzettend jammer."

De toenmalige RTL-baas Erland Galjaard noemde als reden dat Beau toentertijd te belangrijk was voor RTL Boulevard, maar dat is volgens Beau 'onzin'. Toch ziet Beau ook de positieve kant ervan in: "Misschien is het juist beter dat ik Humberto niet opvolg omdat ik daardoor de maatschappelijke programma's kan blijven maken." Binnenkort krijgt Beau's programma Five Days Inside, waarin hij instellingen in Nederland bezoekt waar je normaal niet zomaar binnenkomt, een tweede seizoen. 

Lees verder