Afrojack en Beau van Erven Dorens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Afrojack en Beau van Erven Dorens

Beau verbaasd om corona-mening Afrojack: 'dit gaat wel echt heel ver hoor'

|
|

Laatste update:

Beau van Erven Dorens vroeg zijn tafelgasten gisterenavond wat ze vonden van de zogenoemde 'fuck-corona-diners' in Frankrijk, waarbij mogelijk zelfs ministers illegaal en tegen alle regels in uitgebreid dineren. De mening van dj Afrojack had Beau totáál niet verwacht.

In Frankrijk geldt momenteel een rete-strenge lockdown dus het was extra schokkend om te zien dat er zulke diners worden georganiseerd. Hierbij lapt iedereen de corona-maatregelen aan hun laars, zo zagen we in verborgen camerabeelden van de Franse tv-zender M6.

Beau reageert verbaasd

Beau vroeg Afrojack, die er zat om te praten over zijn optreden in de Songfestival-finale in Rotterdam, om een mening. En dat was niet helemaal de mening die hij verwachtte. "Ik wist niet van die ministers, maar ik weet dat alle mensen het ook doen, dus ik bedoel… Ik vind het alleen een beetje lullig dat dan iemand het gaat lopen filmen." Een zichtbaar verbaasde Beau kwam van een koude kermis thuis. "Oh, ik dacht dat jij iets heel anders ging zeggen! Ik dacht dat jij ging zeggen: ‘Het is toch een schande!'"

'Dit gaat wel echt heel ver hoor'

"Wat is een schande? Iedereen is dit aan het doen", aldus Afrojack. "Nou ja, iedereen? Ik niet", reageerde Beau weer. "Maar jij zat volgens mij ook heel lang in Dubai, dus jij hebt het misschien niet meegekregen." Nou, legde de dj uit, hij kent heel veel jonge artiesten en 'gewone mensen die in het nachtleven werken' en die negeren de regels ook. "Iedereen gaat bij elkaar langs en heeft thuis etentjes. Volgens mij weet iedereen stiekem ook dat ze het aan het doen zijn."

"Nou, we zijn allemaal niet heiliger dan de Paus. Niemand is onfeilbaar, maar dit is in restaurants waar gewoon menukaarten zijn en ministers komen. Als dat in Nederland zou gebeuren…", vindt de presentator, waarna Afrojack er weer op inging. Beau "Ja, maar dit gaat wel echt heel ver hoor, Afrojack." Euh... de heren zijn het niet eens, laten we het daarop houden. Even later mengt ook zanger Wulf zich in de discussie - die op 48:55 begint - en hij is team-Afrojack:

Beau schrok dit seizoen al wel vaker van een van zijn tafelgasten. Bijvoorbeeld die keer dat hij Yolanthe's pikante look zag en ook een keer toen hij opeens een zeer gedetailleerde opgezette hond achter 'm zag staan.

Beau is elke werkdag rond 22:00 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder