Beau van Erven Dorens wil geen vast gezicht van RTL Boulevard zijn

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Beau van Erven Dorens wil geen vast gezicht van RTL Boulevard zijn

Beau van Erven Dorens wil geen vast gezicht van RTL Boulevard zijn

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Beau van Erven Dorens ziet het niet zitten weer elke dag achter de desk van RTL Boulevard te kruipen. De presentator wil het entertainmentprogramma blijven combineren met andere shows. Dat vertelde hij woensdag in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10.

“Ik heb het nu zo naar m’n zin met juist alle verschillende dingen die ik mag doen bij RTL”, zei Beau. “Het loopt ook goed zo met Ruben, Winston en mij.”

Vacature

Boulevard moet op zoek naar een vervanger voor Winston Gerschtanowitz, die in maart overstapt naar SBS6. Volgens Beau zijn er ‘genoeg gegadigden’. “Ik denk eerlijk gezegd dat ze gewoon een opvolger voor Winston gaan vinden.” Beau zelf gaat de vacature in ieder geval niet invullen. “Een vaste plek zie ik niet zo zitten nu.”

Beaufort

Beau presenteerde onlangs onder andere The Amsterdam Project, waarin hij vijf daklozen volgt en helpt terug te keren in de maatschappij. Voor zijn nieuwe reisprogramma Beaufort zocht hij het avontuur op. Beau doorstond allerlei ontberingen die andere mensen het liefst zo veel mogelijk uit de weg gaan. Zo maakte de presentator een voetreis door de bloedhete woestijn van Jordanië, beklom hij in Argentinië de hoogste berg buiten de Himalaya en doorstond hij dagenlang zonder eten, drinken, vuur en licht in de jungle van Guyana.

Beaufort is vanaf donderdag 23 februari elke week op RTL 4 te zien.

Lees verder