Presentator Beau van Erven Dorens Beau Five Days Inside RTL

Veronica Superguide logo
Presentator Beau van Erven Dorens Beau Five Days Inside RTL

Woah! Beau van Erven Dorens praat met RTL over nieuwe talkshow!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Beau van Erven Dorens is in gesprek met RTL over een eigen late night talkshow, vertelde hij vanochtend op Qmusic bij Mattie en Marieke. Of het gaat om het opvolgen van de recentelijk geflopte RTL Late Night met Twan Huys of een heel ander programma, is nog niet duidelijk. 

Beau neemt geen afscheid van huidige programma's 

Tijdens de uitzending op Qmusic vroeg Marieke aan Beau of hij benaderd was om het avondslot op RTL in te vullen. De presentator gaf hierover alleen weg: “We zijn in gesprek.”  Beau gaf aan dat hij de programma’s die hij nu maakt niet wil laten gaan. "RTL Boulevard, Beau Five Days Inside en Het Rotterdam Project zou ik allemaal nooit willen opgeven. Dat zijn dingen die heel diep in mijn hart zitten en waar ik ontzettend veel plezier in heb. Ze zijn ook gewoon belangrijk voor mij en ook voor de mensen voor wie ik dit allemaal doe. Ik ben in gesprek, dat is het antwoord.”

Beau Five Days Inside ten einde?

Toch onthulde Beau wel dat het tweede seizoen van Beau Five Days Inside, dat vanavond begint, zijn laatste zal zijn. “Ik heb dit twee jaar gedaan, en het lijkt helemaal niks maar het is behoorlijk heftig.” 

Niet bang voor avontuur

De presentator is niet bang om op de late avond een programma te maken op de commerciële zender. “Iedereen maakt er zo’n groot ding van, maar ik ben niet bang voor dit soort dingen. Waar hebben we het over?” 

Lees verder