Yolanthe Cabau en Beau van Erven Dorens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Yolanthe Cabau en Beau van Erven Dorens

Beau schrikt van pikante look Yolanthe: 'Jezus!'

|
|

Laatste update:

Beau van Erven Dorens' talkshow ging gisteren voor een groot deel over de hele Bilal Wahib-rel (de man zit schijnbaar vanavond bij hem aan tafel), maar verderop in de uitzending ging hij in gesprek met Yolanthe Cabau over haar nieuwe fitness-platform en Netflix-film Just Say Yes. Wel schrok Beau even van een sexy look van de actrice. 

Yolanthe woont momenteel in Hollywood. Ze zit samen met zoontje Xess in LA, waar ze aan haar acteercarrière werkt. Laatst paradeerde ze in bikini over straat en Beau liet die beelden even voorbij flitsen. "Jeeeeezus, je loopt toch niet zo over straat daar?!", vroeg hij zich af. "In dit?! Dit is neem ik aan gewoon een shoot voor een of andere lingerielijn?" Nope, dat is Miami Beau, daar kan dat gewoon!

Yolanthe legt uit

"Nee, deze foto heeft mijn vriendin gewoon gemaakt. Ze zei wel: ‘Het staat leuk wat je aan hebt! Laten we een paar foto’s maken!’ En ja, zo liep ik dus wel over straat, máár dat was trouwens in Miami." En daar doet iedereen dat, bij het strand, zo legde Yo uit. "Hier in Nederland ga je niet zo over straat, dus ik begrijp ook dat mensen dat denken. Maar daar loopt iedereen zo over straat."

Yolanthe goed Hollywood

Eenmaal bijgekomen van de beelden, vroeg Beau naar Yolanthe's dagelijkse wandel en handel in Hollywood. Wat doet ze daar zoal? Naast zorgen voor haar zoontje, krijgt ze acteerles van Ivana Chubbuck, de meest gelauwerde acting coach van dit moment. "Will Smith komt dan ook naar een les. We zaten één keer samen." Yolanthe vindt hem "een superintelligente, slimme man en een fantastisch acteur". "Alles wat hij zegt is boeiend: iedereen hing aan zijn lippen."

Beau is elke werkdag rond 22:00 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder