beau van erven dorens smint

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
beau van erven dorens smint

Beau sceptisch: ‘Als dat gebeurt dan eet ik dit doosje op’

|
|

Laatste update:

Presentator Beau van Erven Dorens gelooft geen snars van de uitspraken van één van zijn gasten. Hij is zelfs zo sceptisch dat hij een opmerkelijke belofte doet!

Beau zoekt de positiviteit

Beau is inmiddels een weekje terug van weggeweest! Presentator Beau van Erven Dorens beloofde ons dat hij het dit seizoen over een positieve boeg zou gooien. En dat lukt tot dusver behoorlijk goed – kijk maar eens naar deze grappige misser van Gijs Rademaker. Ook vanavond zat de sfeer er weer goed in. We zagen Beau (opnieuw!) in een ijsbad springen en kerstcommercials bekijken met Angela de Jong. Toch ontkomt ook Beau niet aan de politieke actualiteit.

'Ik kan het me niet voorstellen'

Wouter de Winther en Floor Bremer schoven aan om over het aankomende coalitieakkoord te praten. Floor denkt dat Wopke Hoekstra en Sigrid Kaag wel eens in de Kamer plaats kunnen gaan nemen. Beau wil daar echter pertinent niet aan: “Als dat gebeurt, één van de twee in de Kamer, dan ga ik dit opeten. (...) Inclusief het doosje”, stelt de presentator terwijl een doosje Smint vasthoudt. “Ik kan het me niet voorstellen.” Beau kan het vervolgens niet laten en zet het doosje tussen zijn tanden: “Ik denk dat het kan”, zegt hij met een glimlach.

beau van erven dorens smint opeten doosje
beau van erven dorens smint opeten doosje

Het zou ons niets verbazen als Beau uiteindelijk echt zijn woord houdt... Het zou namelijk niet de eerste gekke stunt zijn die de host uithaalt!

Dit zijn de acht beste momenten uit Beau.

Beau is elke werkdag rond 22:00 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder